پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۵:۱۴

امینی خبرداد:

14 میلیارد ریال هزینه فاز یک نیروگاه دفن زباله شیراز

14 میلیارد ریال هزینه فاز یک نیروگاه دفن زباله شیراز

شیراز- خبرگزاری مهر: معاون اجرایی شهرداری شیراز گفت: هزینه فاز یک نیروگاه دفن زباله شیراز 14 میلیارد ریال است.

به گزارش خبرنگار مهر، رمضان امینی ظهر یکشنبه در دویست و هفتادمین جلسه علنی شورای شهر شیراز اظهار داشت:  عملیات اجرایی نیروگاه دفن زباله شیراز به مساحت یک هکتار، مهر ماه 86 آغاز شد که دی ماه 88 این پروژه افتتاح شد.

 وی ادامه داد:  این مکان بزرگترین نیروگاه بیوگاز خاورمیانه است که برق تولیدی آن یک مگا بایت بر ساعت است.

معاون اجرایی شهرداری شیراز تصریح کرد: در سایت دفن زباله چهار کار مهم انجام شده که نیروگاه یکی از آنهاست.

وی بیان کرد: ساخت سلول دفن زباله، تولید لاگون برای ساخت شیرآب  که مانع دفع شیرآب در زمین می شود، قراردادبا دانشگاه شیراز برای تصویه شیرابه ها به صورت میدانی از دیگر اقدامات انجام شده در سایت دفن زباله شیراز است.

 معاون اجرایی شهرداری شیراز همچنین اظهار امیدواری کردبا توسعه سایت این اقدامات دفن زباله در شیراز به حداقل برسد.

مظفر مختاری عضو شورای اسلامی شهر شیراز نیز ضمن تقدیر از فعالیت های انجام شده درسایت دفن زباله خواستار اطلاع رسانی یشتر در مورد این سایت به شهروندان شیرازی شد.

کد خبر 1741034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha